Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Березня, 2024 р., 14:12
  Активності проводилися з дітьми с. Жилинці в рамках проєкту «Діти і війна: педагогічна та психосоціальна підтримка дітей, які постраждали від війни в Україні». До активного дозвілля і рухливих ігор та занять благодійники залучили дітей, які перебувають під супроводом благодійного фонду «Карітас Хмельницький УГКЦ».
04 Березня, 2024 р., 14:07
  У лютому юні підопічні благодійного фонду «Карітас» із с. Ясенівки відвідали на запрошення Хмельницької організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» майстер-клас із дзюдо.
28 Лютого, 2024 р., 15:29
Цими вихідними у Ярмолинцях відбувся відкритий Кубок з волейболу пам'яті Леоніда Стефанишина та на підтримку ЗСУ.
28 Лютого, 2024 р., 15:28
23 лютого відділом освіти спільно з Ярмолинецькою дитячо-юнацькою спортивною школою проведено змагання з БАСКЕТБОЛУ ІІ етапу «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти Ярмолинецької селищної ради.
28 Лютого, 2024 р., 14:38
    22 лютого відбулося засідання 48 сесії Ярмолинецької селищної ради. Головувала на засіданні секретар селищної ради Алла Садлій.
28 Лютого, 2024 р., 14:31
Савинецька гімназія. У її стінах здобували шкільну освіту Андрій Оробчук та Мар’ян Григор’єв. У часи, коли довелося стати у лави захисників, аби боронити Україну від російського вторгнення, обидва приєдналися до українського війська. А згодом – до лав війська Небесного…
28 Лютого, 2024 р., 14:29
     У селі Жилинцях на фасаді місцевої гімназії встановили меморіальні дошки на вшанування пам’яті учнів навчального закладу, полеглих у російсько-українській війні. Роман Квасниця та Володимир Дмитрук – їхні імена стоять у ряду новітніх Героїв, які до останнього подиху захищали Україну і свій народ.
28 Лютого, 2024 р., 14:27
Ярмолинецька селищна територіальна громада отримала Подяку від Повітряних сил ЗСУ.
28 Лютого, 2024 р., 14:23
20 лютого закарбоване в українському календарі як День Героїв Небесної Сотні. В урочистому заході на увічнення їхньої пам’яті взяли участь керівництво громади, працівники виконавчих органів та депутати селищної ради, духовенство Ярмолинецького округу Православної Церкви України, жителі краю.
28 Лютого, 2024 р., 14:22
19 лютого під головуванням заступника селищного голови Івана Березовського відбулося засідання виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень