Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2024 р., 09:22
    На базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулася нарада директорів закладів позашкільної освіти області.
08 Березня, 2024 р., 09:20
  5 березня відбулося засідання виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради. Головував на засіданні заступник селищного голови Іван Березовський.
04 Березня, 2024 р., 14:15
  У Ярмолинецькій громаді триває ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччина». 1 березня відбулися змагання з волейболу серед юнаків закладів загальної середньої освіти Ярмолинецької селищної ради.
04 Березня, 2024 р., 14:12
  Активності проводилися з дітьми с. Жилинці в рамках проєкту «Діти і війна: педагогічна та психосоціальна підтримка дітей, які постраждали від війни в Україні». До активного дозвілля і рухливих ігор та занять благодійники залучили дітей, які перебувають під супроводом благодійного фонду «Карітас Хмельницький УГКЦ».
04 Березня, 2024 р., 14:07
  У лютому юні підопічні благодійного фонду «Карітас» із с. Ясенівки відвідали на запрошення Хмельницької організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» майстер-клас із дзюдо.
28 Лютого, 2024 р., 15:29
Цими вихідними у Ярмолинцях відбувся відкритий Кубок з волейболу пам'яті Леоніда Стефанишина та на підтримку ЗСУ.
28 Лютого, 2024 р., 15:28
23 лютого відділом освіти спільно з Ярмолинецькою дитячо-юнацькою спортивною школою проведено змагання з БАСКЕТБОЛУ ІІ етапу «Пліч-о-пліч шкільні ліги Хмельниччини» серед учнів закладів загальної середньої освіти Ярмолинецької селищної ради.
28 Лютого, 2024 р., 14:38
    22 лютого відбулося засідання 48 сесії Ярмолинецької селищної ради. Головувала на засіданні секретар селищної ради Алла Садлій.
28 Лютого, 2024 р., 14:31
Савинецька гімназія. У її стінах здобували шкільну освіту Андрій Оробчук та Мар’ян Григор’єв. У часи, коли довелося стати у лави захисників, аби боронити Україну від російського вторгнення, обидва приєдналися до українського війська. А згодом – до лав війська Небесного…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень