Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2024 р., 14:58
  Ярмолинецька громада знову схиляє голову у шані перед полеглими Героями та висловлює щирі співчуття їхнім родинам. 3 квітня рідні та близькі воїнів прийшли на зустріч у Ярмолинецьку селищну раду, щоб отримати державні нагороди – ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та вшанувати пам’ять полеглих захисників.
02 Квітня, 2024 р., 11:49
  З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити нашу громаду чистою та охайною, яка так потребує нашого з вами піклування.    З метою поліпшення стану довкілля, забезпечення екологічного благополуччя жителів громади, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в громаді та відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження КМУ від 31.03.2010 №777-р оголошено проведення протягом квітня – травня 2024 року акції  з благоустрою «За чисте довкілля».
02 Квітня, 2024 р., 11:48
  2 квітня своє 70-ліття відзначив житель с. Правдівки, голова місцевої первинної ветеранської організації Віктор Савович Замогильний. Людина високих громадянських та загально людських чеснот. На таких, кажуть, тримається наш світ.
01 Квітня, 2024 р., 16:41
  Благодійний фонд «Карітас Хмельницький УГКЦ» оголошує про початок відбору учасників на отримання грантів у сфері сільського господарства (для учасників з вразливостями*): 
31 Березня, 2024 р., 10:19
  Першими словами Воскреслого Христа, зверненими до його учнів, було вітання: «Мир вам!». Бажаємо вам прийняти до свого серця і до свого життя усе багатство цього привітання як дар тихої радості і непохитної надії на глибокий спокій серця і втихомирення всіх тривог. Хай Божий мир прийде на нашу стікаючу кров’ю і сльозами Батьківщину.
29 Березня, 2024 р., 15:22
  29 березня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Ярмолинецькій селищній раді. Засідання провів заступник голови комісії Іван Березовський.
29 Березня, 2024 р., 10:15
  Ніч проти 29 березня видалася тривожною. Третій рік після повномасштабного вторгнення рф Україна відстоює свою територіальну цілісність і свободу неймовірними зусиллями і самовіддачею наших Сил оборони. Тому – повсякчас підтримуємо українське військо.
27 Березня, 2024 р., 09:10
  27 березня – визначна дата для селища Ярмолинець, бо саме цього дня 1944 року наше містечко було звільнено від німецьких окупантів. Як відомо з історичних джерел, активні бої за звільнення Ярмолинеччини точилися з 23 березня.
22 Березня, 2024 р., 10:20
  22 березня в Ярмолинцях проходили щорічний обласний огляд-конкурс та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв. Творчі роботи представляли вихованці Ярмолинецького будинку дитячої та юнацької творчості й учні закладів загальної середньої освіти громади. Захід проходив на базі Будинку творчості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень