Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Серпня, 2022 р., 08:28
     12 серпня в Ярмолинцях відбувся благодійний турнір з настільного тенісу. Спортивний захід організували в рамках відзначення у Ярмолинецькій громаді Міжнародного Дня молоді.
12 Серпня, 2022 р., 08:21
      Молодість відкрита до нового і завжди готова до змін. Сьогоднішній Міжнародний День молоді цю істину підтвердив, причиною  ж слугувала мінлива літня погода – зазвичай спекотного серпня вона вирішила влаштувати нам сезон тропічних дощів.
12 Серпня, 2022 р., 08:15
     Їх не спиняє ні спека, ні дощ. Наші невтомні волонтери збирають гуманітарний вантаж, аби доставити його на фронт українським захисникам. Передачі від рідних для українських захисників, допомога від підприємців, релігійних організацій. Або ж просто бажання окремих жителів внести свою дещицю у справу підтримки українських воїнів. 
11 Серпня, 2022 р., 15:01
     Сьогодні  на Ярмолинеччину прибув черговий гуманітарний вантаж для тих, хто постраждав внаслідок кривавої російської агресії.
11 Серпня, 2022 р., 14:44
 Благодійний фонд Карітас Хмельницький УГКЦ регулярно приїздить на Ярмолинеччину, аби надати адресну допомогу гостям громади. Робота з громадами ведеться в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022».
11 Серпня, 2022 р., 14:41
     Християнські товариства і місії беруть активну участь у забезпеченні продуктами і речами першої необхідності людей, що потерпають від бойових дій внаслідок збройної агресії рф проти України.
09 Серпня, 2022 р., 09:07
     В Ярмолинецькій центральній бібліотеці відбулася презентація роману «Еля»української письменниці Оксамитки Блажевської (Oksamytka Blazhevska). Книгу особисто представила авторка.
05 Серпня, 2022 р., 15:05
     У центрі смт Ярмолинець з’явилося нове зручне місце для відпочинку –  гойдалка з елементами ковки і лавкою з деревини. Вишукана гойдалка гармонійно вписалася в місцевість, що її й не відразу помітиш. Але дітвора і їхні батьки таке миттю бачать!
05 Серпня, 2022 р., 14:05
     Вшанувати пам'ять воїна та підтримати у скорботі його рідних на центральну площу селища Ярмолинець прийшли сотні людей. Уклінно проводжали захисника і у селах громади, через які проходив траурний кортеж.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень