Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Вересня, 2022 р., 16:20
     Сьогодні маємо приємну нагоду подякувати підприємцям краю, котрі є лідерами у своїй галузі і водночас дієво підтримують наших захисників. 
02 Вересня, 2022 р., 16:10
     Сьогодні, 2 вересня, в Ярмолинцях працювали представники команди «Карітас Хмельницький» – здійснювали реєстрацію сімей внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Ярмолинецькій громаді, на отримання грошової допомоги (кошти в розмірі 6 тис. 660 грн на одного члена сім’ї).
01 Вересня, 2022 р., 11:10
     У нинішній боротьбі Україні за свободу та цілісність зброя буває різною. Хтось тримає в руках кулемет, а хтось «воює» качалкою. Головне, щоб ця зброя допомагала нищити окупантів. Пришвидшуємо Перемогу, хто як може.
31 Серпня, 2022 р., 15:10
29 серпня під головуванням заступника селищного голови Івана Березовського відбулося засідання виконавчого комітету Ярмолинецької селищної ради.
31 Серпня, 2022 р., 15:00
     До формування вантажу долучилися підприємства споживчої кооперації громади: Ярмолинецьке  районне споживче товариство та Ярмолинецький коопринок, приватні підприємці, які здійснюють торгівлю на ринках селища, старостати, комунальна установа "Центр надання соціальних послуг" Ярмолинецької селищної ради.       Доставкою вантажу займається волонтерське об’єднання «Харків» у рамках благодійного проекту «Громада до громади».
31 Серпня, 2022 р., 14:30
    30 серпня в Ярмолинцях для внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих на території Ярмолинецької громади, працювала мобільна медико-психологічна бригада Норвезького Червоного Хреста. Це вже четвертий виїзд бригади на Ярмолинеччину.
29 Серпня, 2022 р., 14:26
     Спорт, окрім очевидного позитивного впливу на фізичний стан людини, має також багато інших переваг. Це – емоційне розвантаження, активне дозвілля, а в нинішній час ще й підтримка Збройних сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень