Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Листопада, 2022 р., 08:24
     З часу загострення повномасштабних воєнних дій наша громада згуртувалася та самоорганізувалася. Сотні жителів Ярмолинеччини були мобілізовані у лави ЗСУ, так само сотні – стали у лави волонтерів, надаючи гуманітарну допомогу бійцям.
01 Листопада, 2022 р., 14:12
Так у Ярмолинцях виглядає один із «цехів» з виготовлення окопних свічок і маскувального покриття. Дівчата освоїли, як перетворювати звичайні бляшанки на джерело тепла. Такі свічки допомагають освітити бліндаж чи укриття, зігрітися, приготувати їжу, а також підсушити одяг. Їх важко загасити вітром і можна запалювати неодноразово. 
01 Листопада, 2022 р., 14:08
     26 жовтня у приміщенні Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання школи «Лідер». Координатор школи Ірина Шуверткова, визначаючи основні завдання на новий навчальний рік, зосередила увагу на заходах із формування національно-патріотичних почуттів у юного покоління, подякувала молоді за участь у волонтерських акціях. 
28 Жовтня, 2022 р., 11:39
       24 жовтня в Ярмолинцях представили роман «Оскар» харківської письменниці Людмили Охріменко. У 2021 році на Міжнародному конкурсі «Коронація слова» книга була удостоєна відзнаки як найкращий роман на воєнну тематику.
28 Жовтня, 2022 р., 11:36
      Доля обдарувала Олександра Семеновича Снігура довголіттям, а люди заслуженою шаною та повагою. Із 90-літтям Почесного громадянина Ярмолинець, письменника та краєзнавця Олександра Снігура від імені Ярмолинецької селищної ради привітав заступник селищного голови Іван Березовський.
28 Жовтня, 2022 р., 11:34
     28 жовтня – День визволення України від нацистських загарбників. Цього дня вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. 
28 Жовтня, 2022 р., 11:33
     У с. Кадиївка підсипано та розрівняно дорожнє полотно вулиць – Загребельна, Молодіжна, Очеретна; у с. Слобідка-Кадиївська – вулиці Вишневої.
26 Жовтня, 2022 р., 14:12
      Сьогодні на цій кухні розливався аромат свіжої випічки. Цього разу це були пиріжки з яблуками. 
26 Жовтня, 2022 р., 14:10
      Гуманітарна допомога від фонду – цільова, призначена вона для забезпечення найнеобхіднішим внутрішньо переміщених осіб. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень