Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Грудня, 2022 р., 09:40
Сьогодні Святий Миколай завітав до вихованців дошкільних і загальноосвітніх закладів нашої громади та вручив солоденькі подарунки. Не оминув він будинок сімейного типу і діточок, які виховуються у прийомних сім’ях.
19 Грудня, 2022 р., 09:38
Християнське свято, яке для українців спрадавна є святом всенародним. У храмах сьогодні підносяться молитви. А ще цього дня оживає казка, якої дуже потребують діти, нашого тривожного сьогодення особливо.
19 Грудня, 2022 р., 08:29
Зокрема, до освітнього проєкту від нідерландських благодійників Flowers4school приєднався Новосільський ЗЗСО І-ІІІ ступенів. 10 грудня працівники закладу, діти та батьки висаджували квіти у шкільному саду та на клумбах.
16 Грудня, 2022 р., 08:26
За сприяння Християнської місії «Допомога» та особисто її директора І. Сівця на Ярмолинеччину надійшов гуманітарний вантаж із одягом для забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, яких приймає громада. 
14 Грудня, 2022 р., 13:51
Цієї зими новорічно-різдвяні свята будуть вочевидь не такими, як завжди. Інший формат свят, інші побажання, а точніше – одне на всіх нас – побажання переможного миру. Але незмінним залишається бажання радувати і зігрівати одне одного гостинцями до свят. Особливо тих, хто в окопах, на бойових позиціях. На варті життя та спокою українців. 
14 Грудня, 2022 р., 13:49
Із 2006 року 14 грудня в Україні на законодавчому рівні проголошено Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Саме цього дня 1986 року був прийнятий в експлуатацію комплекс захисних споруд над зруйнованим четвертим реактором атомної станції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь