Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Грудня, 2022 р., 10:52
Гурт колядників, а це працівники Ярмолинецького закладу дошкільної освіти «Сонечко», вітали співробітників закладів та установ смт Ярмолинець, наших підприємців, гостей громади, та й не тільки їх. Словом, у дівчат було велике прагнення подарувати людям частинку світла і зібрати кошти на підтримку ЗСУ – і жителі та гості громади на нього радо відгукувалися. 
30 Грудня, 2022 р., 10:50
Новий рік іще в дорозі, а гостинці з його торбини вже сипляться
30 Грудня, 2022 р., 10:43
Благодійний фонд «Рокада» допомагає громадам облаштовувати місця для компактного розміщення внутрішньо переміщених осіб.
29 Грудня, 2022 р., 13:53
29 грудня в приміщенні Ярмолинецької центральної бібліотеки благодійний фонд «Посмішка ЮА» в партнерстві з місією JERU (міжнародні неурядові організації Welthungerhilfe, Concern Worldwide і CESVI) проводили збір даних для надання грошової допомоги внутрішньо переміщеним особам для підтримки життя на новому місці.
29 Грудня, 2022 р., 13:52
Старший сержант Богдан Демчук з позивним «Вогник» місяць не дожив до свого 27-ліття.
29 Грудня, 2022 р., 13:50
Нещодавно, уже традиційно напередодні зимових свят, у місті Хмельницькому відбувся ІІІ етап ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
29 Грудня, 2022 р., 13:49
У Москалівський ЗЗСО на зустріч із вихованцями закладу та педагогічними працівниками завітали військовослужбовці Збройних сил України Рустам Джафаров та Олександр Клімов, які несуть службу на східних та північно-східних рубежах України. 
29 Грудня, 2022 р., 13:47
Різдвяна зірка, піднесена колядка і непохитне «Україна переможе». Із цим у Ярмолинецьку селищну раду завітав гурт колядників. Несподівано. Але за давнім церковним та народним звичаєм українці починали прославляти у співах Богонемовля Христа ще від свята Введення у храм Пресвятої Богородиці.
29 Грудня, 2022 р., 10:48
За підтримки Міністерства освіти і науки України, за сприяння Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об'єднаних Націй (ЮНІСЕФ) та Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) отримали 32 ноутбуки та 11 School Box (канцелярське приладдя) для забезпечення належних умов надання якісних освітніх послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь