Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2022 р., 13:47
У День Збройних сил України, 6 грудня, найвищу державну нагороду з врученням «Золотої Зірки» з рук глави держави Президента Володимира Зеленського отримав старший лейтенант Дмитро Чавалах. 
12 Грудня, 2022 р., 11:13
Роботи проводяться в рамках виконання Програми розвитку автомобільних доріг Ярмолинецької селищної територіальної громади на 2021 – 2022 роки. 
12 Грудня, 2022 р., 10:15
У змаганнях взяли участь команди смт. Ярмолинець, м. Городка, с. Скаржинці.
12 Грудня, 2022 р., 09:04
Питання реконструкції шкільної котельні у с. Нове село постало ще дев’ять років тому. Старі котли своє вже давно відпрацювали. Цього року нарешті було виготовлено проєктно-кошторисну документацію й закуплено за кошти з місцевого бюджету громади 2 твердопаливних котли Gefest 150 кВт.
12 Грудня, 2022 р., 08:55
      12 грудня на щотижневій понеділковій нараді в Ярмолинецькій селищній раді керівництву громади в особі заступників селищного голови Дениса Головка та Івана Березовського було вручено Подяки від командира 3 окремої танкової Залізної бригади полковника Романа Шеремета: 
09 Грудня, 2022 р., 14:09
Наприкінці листопада 2022 року в Ярмолинецькому Будинку дитячої та юнацької творчості розпочався процес заміни старих дерев'яних вікон на більш ефективні енергозберігаючі металопластикові віконні системи. Замінено 21 вікно у навчальних класах, кабінетах, актовій залі, коридорі. Роботи профінансовано за рахунок коштів місцевого бюджету громади.
09 Грудня, 2022 р., 14:05
Цього тижня освітні заклади громади взяли участь в акції на підтримку Збройних сил України. 5 грудня ми відзначали Міжнародний день волонтера, а 6 грудня – День Збройних сил України. Ці дати і стали приводом до проведення такої акції, організованої школою «Лідер» Ярмолинецького Будинку юнацької та дитячої творчості. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь