Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Грудня, 2022 р., 10:07
Зі святом, могутнє Військо! Щира подяка вам за надлюдський труд, за захист нас і нашої України. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Честь і вічна шана всім воїнам, хто поклав своє життя за свободу і гідність України. 
05 Грудня, 2022 р., 13:41
Символічно, що цей день передує завтрашньому державному святу – Дню Збройних сил України. Без волонтерської підтримки наші захисники не мали б того потужного заряду, аби давати відсіч ворогові, що значно переважає як живою силою, так і зброєю. Як відомо, левова частка продуктів харчування, медикаментів, технічного спорядження, автомобілів дістаються бійцям саме завдяки сумлінній праці невидимих героїв у тилу. 
05 Грудня, 2022 р., 13:12
Нещодавно відбулася зустріч працівників ювенальної превенції Хмельницького районного управління поліції з вихованцями Ярмолинецького Будинку дитячої та юнацької творчості. 
02 Грудня, 2022 р., 13:11
Настала зима, а отже, наближається час персонажів зимових свят! Їх сьогодні можна було придбати в Ярмолинцях на ярмарку. 
02 Грудня, 2022 р., 13:09
Восени лідери учнівського самоврядування на чолі з головою Валерією Дутовою, педагоги закладів освіти Ярмолинеччини та здобувачі освіти Ярмолинецької селищної ради долучилися до участі в благодійній акції «Смілива гривня».   Акцію ініціював Національний банк України з метою об'єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. 
01 Грудня, 2022 р., 10:23
     Благодійний фонд Карітас продовжує забезпечувати харчову та гігієнічну безпеку вимушеним переселенцям. У рамках співпраці від Caritas Ukraine продуктові та гігієнічні набори отримали 49 родин. Із них 12 внутрішньо переміщених осіб –  із Херсонщини, які знайшли прихисток на Ярмолинеччині минулого тижня. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь