Ярмолинецька громада
Хмельницька область, Хмельницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Серпня, 2022 р., 10:10
     Квіти поклали також до підніжжя пам’ятника нашому національному генію Тарасові Шевченку. Музичним супроводом на площі розливалася пісня Тараса Петриненка «Боже, Україну збережи». Віримо у перемогу світла і правди на нашій благодатній землі. Все буде Україна!
24 Серпня, 2022 р., 10:00
     Відзнаки від влади різного рівня вручав Ярмолинецький селищний голова Андрій Шутяк. Участь у заході взяли секретар селищної ради Алла Садлій, заступник селищного голови Іван Березовський, керівники структурних підрозділів Ярмолинецької селищної ради. 
24 Серпня, 2022 р., 09:30
    Хай цей день стане днем єднання всіх, хто серцем з Україною. Будьмо єдиними у молитві за тих, хто захищає нашу землю на всіх фронтах –  на передовій і в тилу. 
24 Серпня, 2022 р., 09:25
      Останнім часом почастішали випадки встановлення діагнозу коронавірусної інфекції COVID-19. За серпень є два випадки у Ярмолинецькій громаді і чотири – у Солобковецькій.
23 Серпня, 2022 р., 11:47
      Сьогодні, у часи російсько-української війни, цей день набуває ще більшої значимості та важливості для кожного українця. З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України в Ярмолинецькій громаді відбулося урочисте підняття синьо-жовтого стяга. До дійства на центральній площі Ярмолинець долучилися керівництво та представники органів місцевого самоврядування, учасники військово-патріотичного клубу "Молодіжна козацька січ Ярмолинеччини" на чолі з керівником Федором Пронаком.
23 Серпня, 2022 р., 10:30
     З самого ранку 23 серпня в гуманітарному штабі допомоги внутрішньо переміщеним особам в Ярмолинцях велася робота – розвантажували другу партію допомоги від американської благодійної неурядової організації World Central Kitchen. 
22 Серпня, 2022 р., 14:30
     У святкові дні 23-25 серпня закликаємо вас бути особливо пильними та обережними.
22 Серпня, 2022 р., 13:00
     Гуманітарний вантаж для вимушених переселенців, що тимчасово проживають на Ярмолинеччині, доставило християнське місіонерське товариство «Надія для Сходу».
22 Серпня, 2022 р., 12:16
     19 серпня 2022 року під головуванням секретаря селищної ради Алли Садлій відбулося засідання 27 позачергової сесії Ярмолинецької селищної ради. На засідання зареєструвалися 18 депутатів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень